Paul Codrea Stranieri

Paul Codrea: "Avem pretentii prea mari de la nationala! Matematic mai putem spera, dar practic e imposibil"

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Aprilie 2011, 08:56
Data actualizarii: Joi 14 Aprilie 2011, 08:58

"Nu port pica nimanui pentru ca nu am fost convocat. Nu am nimic cu selectionerul. Am avut problemele mele si tine doar de mine sa revin. Asta a fost conjunctura, selectionerul a decis asa.

Nu invinovatesc pe nimeni pentru ca nu am mai fost chemat. In plus, nu mi se pare corect ca totul sa se sparga in capul lui Florescu. Nu este doar el vinovat pentru ce s-a intamplat cu prima reprezentativa in ultima vreme. Si eu am fost criticat de cateva ori atunci cand veneam la lot. In primul rand pentru ca s-a divizat grupul care calificase Romania la Campionatul European din 2008.

Adu-ti aminte ce scandal a fost atunci pentru ca am facut egal cu Franta si Italia si am pierdut cu Olanda. Avem pre tentii prea mari de la nationala. Noi am fost obisnuiti sa ne raportam la generatia de exceptie a lui Hagi. Acum e altceva. Ce ofera campionatul Romaniei? Numai scandaluri. Nici nu prea au mai aparut jucatori. Aria de selectie e mica. Eu zic ca ar fi bine ca actualul selectioner sa fie lasat sa continue ce a inceput. Avem sanse, dar sunt extrem de mici. Am inceput prost calificarile si nu stiu ce mai putem salva acum. Matematic mai putem spera, dar practic e imposibil", spune Codrea in EVZ.

Modifică setările cookies