Joi 29 Martie 2018, 12:45

PAOK a scapat de retrogradare, dar isi ia ADIO de la titlu! Decizia anuntata dupa ce patronul echipei a intrat pe teren cu pistolul: 3 ani NU mai poate intra pe stadion

Cei de la PAOK au scapat de depunctare dupa partida cu Olympiakos, nu insa si dupa scandalul de la meciul cu AEK.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Comisia de Disciplina din Grecia a luat decizia dupa ce partida dintre PAOK Salonic si AEK Atena nu s-a mai terminat in urma unui scandal urias ce a avut loc dupa ce reusita lui Fernando Varela din prelungiri a fost anulata de arbitru.

PAOK pierde la masa verde partida cu 3-0, la fel cum s-a intamplat si cu Olympiakos - pe langa aceasta sanctiune, PAOK a fost depunctata cu 3 puncte in actualul sezon si cu 2 puncte in stagiunea viitoare! Mai mult, PAOK va juca 3 etape fara suporteri.

Patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, a fost interzis de pe stadioanele din Grecia pentru 3 ani dupa ce a intrat cu un pistol pe gazon! In urma acestor decizii, PAOK a ajuns pe locul 3 in campionat cu 49 de puncte, la 8 in spatele liderului AEK si la 1 punct sub Olympiakos.

PAOK risca retrogradarea pentru gestul lui Savvidis. Campionatul din Grecia a fost suspendat in urma incidentelor, urmand ca in acest weekend sa reinceapa.Planul lui Dragnea după victoria de la CEX. "Nu putem să o ţinem aşa la nesfârşit"