Stranieri

Până aici i-a fost! Antrenorul lui Milan a făcut anunțul. Maignan și-a revenit, iar Tătărușanu se întoarce pe bancă

Ciprian Tătăruşanu (35 de ani) se va întoarce pe banca lui AC Milan, după o serie bună de meciuri făcute în tricoul „rossonerilor”.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 17:49
Data actualizarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 17:58

Tătăruşanu „şi-a făcut bine datoria”, însă duminică va reveni între buturi titularul obişnuit, francezul Mike Maignan, a anunţat sâmbătă antrenorul echipei de fotbal AC Milan, Stefano Pioli.

„Maignan este bine, a început de o săptămână să lucreze cu echipa. Este pregătit, a accelerat mult fiindcă are o mentalitate extraordinară: este bine şi el este cel care va juca mâine. Tătăruşanu şi-a făcut bine datoria, nu aveam îndoieli, însă mâine va reveni Mike”, a spus Pioli în conferința de presă dinaintea meciului de campionat cu Sassuolo.

Tătăruşanu a fost titular în nou partide după accidentarea lui Maignan, având evoluţii apreciate, cu excepţia meciului cu Fiorentina (3-4). Românul a apărat un penalty în derby-ul cu Inter Milano (1-1).

Pioli şi-a prelungit vineri contractul cu Milan până în 2023 cu opţiune de extindere cu încă un sezon. Echipa lombardă este pe locul 2 în Serie A, la egalitate de puncte cu liderul Napoli, după 13 etape.

Modifică setările cookies