Onefootball anunță clubul care așteaptă finalizarea discuțiilor dintre Ange Postecoglou și Radu Drăgușin

radu dragusin Napoli Tottenham Stranieri Radu Drăgușin, fundașul naționalei României / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Iunie 2024, 19:56
Data actualizarii: Vineri 28 Iunie 2024, 19:57

Radu Drăgușin face un Campionat European de vis alături de naționala României și ar putea pleca de la Tottenham după turneul final.

Deși a venit de curând la Tottenham, Drăgușin este nemulțumit de statutul de rezervă pe care îl are la club, motiv pentru care ar putea să părăsească echipa din Anglia în această vară.

Clubul italian Napoli pare cel mai aproape, în momentul de față, să-l transfere pe fundașul român, însă lucrurile sunt departe de a fi finalizate.

Onefootball scrie că Napoli este hotărâtă să-l transfere pe pe fundașul de 22 de ani, însă așteaptă finalizarea discuțiilor dintre Ange Postecoglou și jucător. Altfel spus, Drăgușin va pleca de la Tottenham doar dacă antrenorul îi va spune că nu se va baza pe el în sezonul viitor.

"Napoli, sub conducerea lui Antonio Conte, așteaptă rezultatul discuțiilor dintre managerul lui Tottenham Hotspur, Ange Postecoglou, și fundașul Spurs, Radu Dragusin, având în vedere un posibil transfer în această vară.

Fundașul central a ajuns la Tottenham de la Genoa în fereastra de transferuri de iarnă, dar a avut puține minute de joc în a doua jumătate a sezonului trecut, iar agentul său a avertizat rapid că situația va fi reevaluată în vară.

Fundașul a evoluat impresionant pentru România, iar Conte este interesat să-l aducă înapoi în Italia cu Napoli în această vară", a notat sursa citată mai sus.

La Tottenham, Radu Drăgușin a evoluat în nouă partide, majoritatea din postura de rezervă.

  • 25.000.000 de euro este cota de piață a lui Radu Drăgușin, potrivit site-urilor de specialitate.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!