Olimpiu Morutan Ankaragucu Galatasaray transfer olimpiu morutan Stranieri

Olimpiu Moruțan, ofertat de o echipă din Turcia. Internaționalul român trebuie să dea răspuns până luni

Olimpiu Moruțan este pe punctul de a pleca de la Galatasaray, însă ar putea rămâne în continuare în campionatul turc. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Iulie 2022, 16:13
Data actualizarii: Sambata 02 Iulie 2022, 16:26

Internaționalul român a primit o ofertă de împrumut din partea formației Ankaragucu, care a promovat în acest sezon în primul eșalon. 

"Am făcut ofertă pentru Olimpiu Moruţan. Aşteptăm răspunsul până luni. Negocierile noastre avansează într-o direcţie pozitivă. Am discutat la telefon cu directorul de la Galatasaray, Cenk Ergün, pentru împrumutul lui Olimpiu Moruţan şi am transmis oferta. Aşteptăm până luni un răspuns", a spus Faruk Koca, președintele echipei.

În sezonul petrecut la Galatasaray, Olimpiu Moruțan a jucat în 33 de partide, marcând trei goluri și oferind cinci pase decisive. 

Iosif Rotariu: "Moruțan nu era de Galatasaray"

Primul căpitan străin din istoria lui Galatasaray, Iosif Rotariu a vorbit despre cei doi români de la fosta campioană a Turciei, Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău.

"Moruțan nu era de Galatasaray și nici Cicâldău nu are un rol care să-i permită să joace la Galtasaray. Beșiktaș l-a luat pe Pjanic, nu? Balotelli joacă la Adana Demirspor, Cornelius joacă la Trabzon... Galatasaray e un club care-și propune să câștige campionatul. Nu sunt în postura de a fi la acest nivel", a declarat Iosif Rotariu la PRO ARENA.

Modifică setările cookies