Olimpiu Moruțan, în atenția unui club din Serie A. Italienii scriu despre interesul pentru "bijuteria românească"

Olimpiu Morutan Pisa Salernitana Serie A Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Martie 2023, 16:23
Data actualizarii: Duminica 26 Martie 2023, 16:36

Împrumutat la Pisa în vara anului trecut, Olimpiu Moruțan a avut un sezon de excepție în Serie B, până în prezent. 

Internaționalul român a evoluat în 29 de meciuri pentru gruparea italiană, pentru care a marcat de șase ori și a oferit șapte assisturi, bifând 1971 minute de joc.

Olimpiu Moruțan, în atenția unui club din Serie B
 

Jucătorul de 23 de ani a devenit unul dintre fotbaliștii de bază ai echipei, iar oficialii lui Pisa intenționează să îl cumpere definitiv la finalul sezonului, însă internaționalul român a atras atenția și altor cluburi, inclusiv unuia din Serie A. 

"Odată cu revenirea lui Luca D’Angelo, Pisa și-a schimbat fața, luptând acum pentru un loc de play-off. Dar trebuie să începem să ne gândim la vară și în special la piața transferurilor și la situația lui Olimpiu Moruțan.

Este în prezent împrumutat de la Galatasaray, care în curând îi va evalua situația. La mijloc se află și interesul Salernitanei, club din Serie A care ar putea pune mâna pe bijuteria românească. Pisa așteaptă și monitorizează diferitele piste", au scris jurnaliștii de la pianetaserieb.it.

Olimpiu Moruțan este împrumutat de Galatasaray până la finalul sezonului. În prezent, cota fotbalistului, potrivit Transfermarkt, este de 5 milioane de euro. Exact suma pe care trebuie să o achite Pisa dacă vrea să-l securizeze pe român și din iunie 2023. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!