Olimpiu Morutan Pisa Pisa - Ternana Stranieri

Olimpiu Moruțan e idol în Italia: „E cel mai talentat jucător!” Românul, din nou decisiv pentru Pisa 

Olimpiu Moruțan a renăscut în Italia. Fostul jucător al FCSB-ului a devenit decisiv pentru Pisa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2022, 08:36
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 08:37

Pisa s-a impus fără nicio problemă pe teren propriu în fața lui Ternana, 3-1. Meci în care Olimpiu Moruțan (23 ani) a oferit două pase decisive și a avut o prestație excelentă. 

Magia fotbalistului român a început în minutul 19, când a făcut o bicicletă și a driblat un adversar, urmând să-i paseze lui Tramoni care a îndeplinit o simplă formalitate.

În minutul 32, Pietro Beruatto (23 ani) a majorat diferența, iar cu 5 minute înainte de finalizarea timpului regulamentar, Moruțan a executat o lovitură liberă, iar Federico Barba (29 ani) s-a înălțat și a trimis mingea în plasă.

Olimpiu Moruțan, lăudat în presa din Italia

Realizările lui Moruțan nu au trecut neobservate în publicațiile din Italia. Creativitatea mijlocașului ofensiv a fost apreciată de Tutto Sport, care-l considetă pe fostul fotbalist al FCSB-ului cel mai talentat jucător din Serie B. 

„Pisa câștigă pentru că face spectacol. Show-ul care vine mai ales din picioarele românului Olimpiu Moruțan, 23 de ani, cel mai talentat jucător din Serie B.

De fiecare dată când atinge mingea este un pericol pentru adversari, pentru că mereu poate inventa ceva nou, poate dribla cu ușurință pe oricine. Din picioarele sale au venit deja 4 goluri, unele după un fotbal de manual. Are și 5 pase decisive în toate competițiile”, au scris jurnaliștii de la Tutto Sport.

De când a sosit la Pisa, din vara lui 2022, Moruțan a bifat 12 meciuri în care a marcat 4 goluri și a oferit 5 pase descisive. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!