Olimpiu Moruțan, din Serie B, direct în Europa! Mijlocașul român, dorit de un club puternic din prima ligă a Italiei

Olimpiu Morutan Atalanta Pisa Stranieri Olimpiu Moruțan
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 21 Mai 2023, 16:27
Data actualizarii: Duminica 21 Mai 2023, 17:35

Împrumutul lui Olimpiu Moruțan la Pisa expiră în această vară, iar românul ar putea face pasul către o echipă din prima ligă italiană.

Pisa a ratat calificarea în Serie A și este greu de crezut că va activa clauza 5.5 milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Olimpiu Moruțan.

Dacă Pisa nu se va arăta interesată de serviciile românului, atunci un alt club din Italia ar putea încerca să pună mâna pe român, potrivit sporx.com. Atalanta lui Gasperini (locul șase în Seriea, care duce în Conference League) l-a trecut pe Olimpiu Moruțan pe lista de priorități.

Moruțan rămâne în Italia, este convins Ioan Becali

Ioan Becali, reprezentantul lui Moruțan, se declara convins, cu o lună în urmă, că mijlocașul de 24 de ani va rămâne în Italia și din sezonul viitor.

„Moruțan, dacă mai marchează trei goluri și dă vreo patru-cinci assist-uri, nu mai pleacă din Italia, chiar dacă Pisa nu promovează. Galatasaray ține de preț. Important e să dea vreo opt-nouă goluri până la finalul campionatului.

Nu mai pleacă din Italia, pentru că 5 milioane de euro nu e o sumă mare pentru un număr 10 de 24 de ani, care dă 18-20 de goluri, plus assist-uri”, a spus Giovanni Becali.

Șase goluri și opt pase decisive a reușit Olimpiu Moruțan în cele 36 de meciuri disputate pentru Pisa în acest sezon.

  • 5 milioane de euro este cota de piață a lui Moruțan, potrivit transfermarkt.com
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!