OFICIAL: Marica e la un pas sa joace pentru mafioti! :) Nemtii au primit o oferta pentru atacantul nationalei! Unde poate ajunge Marica in cateva zile:

Autor: Sport.ro
Marti 08 Ianuarie 2013, 07:45

	OFICIAL: Marica e la un pas sa joace pentru mafioti! :) Nemtii au primit o oferta pentru atacantul nationalei! Unde poate ajunge Marica in cateva zile:

Marica nu este in cea mai buna a forma a carierei la Schalke 04, asa ca sefii se gandesc serios sa-l vanda cat mai repede. Primele oferte deja au aparut.

Marica nu joaca pe cat de mult ar fi nevoie pentru calitatile sale. Multi au spus-o, multi o recunosc, insa de cele mai multe ori nu tine de jucator sa fie titular.

Ciprian este un jucator de moral, iar de cele mai multe ori a avut si ghinion cu accidentarile. Numai ca sefii de la Schalke 04 vor sa-i dea sansa sa plece la o echipa unde ar putea sa fie titular.

Sky Sports anunta ca Marica are deja doua oferte, ambele din Italia. Palermo si Parma il vor pe atacantul care a implinit in octombrie varsta de 27 de ani.

Palermo a si oferir o suma de bani in schimbul jucatorului, insa este confidentiala. Daca se va face un eventual transfer, Marica ar avea o misiune destul de grea, de vreme ce Palermo este penultima in Italia, cu doar 15 puncte. Palermo este unul dintre cluburile italiene despre care s-a scris in mai multe randuri ca au legatura cu afacerile mai putin cinstite, mai exact oamenii din jurul sau nu ar fi cei mai corecti.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT