Dragos Grigore Toulouse Stranieri

OFICIAL | Dragos Grigore, prezentat la Toulouse: "Am asteptat mult acest moment" Ce a spus fundasul nationalei

Dragos Grigore a fost prezentat oficial la Toulouse, echipa care l-a achizitionat de la Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Iunie 2014, 15:38
Data actualizarii: Vineri 13 Iunie 2014, 15:46

Dragos Grigore (27 de ani) a fost prezentat in cursul zilei de astazi la FC Toulouse, echipa care a terminat pe locul 9 ultimul sezon din Ligue 1.

Titular la Dinamo in ultimul sezon si convocat de Victor Piturca la ultimele actiuni ale echipei nationale, Grigore le-a atras atentia sefilor clubului francez, care au decis in cele din urma sa-l transfere.

Dragos Grigore a fost prezentat oficial astazi, acesta acordand si un prim interviu pentru site-ul clubului, interviu ini care a dezvaluit cat de mult a asteptat transferul in strainatate, dar si faptul ca este bucuros ca il va avea alaturi pe Mihai Roman.

"Am asteptat multa vreme acest moment. Sper ca e o schimbare buna pentru mine. Am ales Toulouse pentru ca e un club mare, iar campionatul Frantei unul dintre cele bune din Europa. Mihai Roman este prietenul meu, ma va ajuta. Dar e nevoie ca eu sa ma adaptez fara ajutorul lui. Nu vreau sa vorbesc prea multe, astept sa revin pe teren si voi vorbi prin jocul meu.

O sa plec in vacanta si sper sa ma intorc intr-o stare buna. Calitatile mele: muncesc mult, am experienta. Voi da tot ce am ca sa ajut echipa sa castigam meciuri. Echipa are nevoie de 11 lideri pentru a castiga. Cred ca e un moment important pentru mine, am venit aici pentru a da tot ce am mai bun echipei", a spus Dragos Grigore.

31 de meciuri a jucat Dragos Grigore in sezonul trecut al Ligii I, reusind sa marcheze 6 goluri.

1 milion de euro a platit Toulouse in schimbul fundasului

Modifică setările cookies