Cosmin Olaroiu Al Ahli Dubai Al Ahli Jeddah Arabia Saudita Stranieri

Oferta fabuloasa pentru Olaroiu! Fostul antrenor al Stelei continua ascensiunea pe "Muntele Banilor"!

Cosmin Olaroiu, fostul antrenor al Stelei, isi continua aventura in zona Golfului, unde a reusit deja performanta de a castiga titlul Arabiei Saudite, al Emiratelor Arabe, dar si mai multe Cupe si Supercupe.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Mai 2014, 09:10
Data actualizarii: Joi 08 Mai 2014, 19:47

Cosmin Olaroiu (44 de ani), fostul antrenor UEFAnatastic al Stelei, continua sa se bucure de un succes enorm in fotbalul din Orientul Mijlociu, acesta fiind considerat unul dintre cei mai buni antrenori pe care fotbalul arab i-a avut in ultimii ani.

Campion al Emiratelor Arabe cu Al-Ahli Dubai, la chiar primul sezon pe banca echipei, Olaroiu, care a mai trecut si pe la Al-Hilal, Al-Sadd si Al Ain, de ultima dintre echipe despartindu-se cu scandal, este acum aproape de o revenire in Arabia Saudita, iar presa din regiune noteaza ca acesta ar putea obtine un salariu urias.

Potrivit presei arabe, Cosmin Olaroiu ar putea in cele din urma sa paraseasca Emiratele, unde are oricum deja mai multe procese civile si sportive, cauzate de scandalul cu seicii de la Al Ain, pentru a semna cu Al-Ahli Jeddah, echipa care a ramas recent fara antrenorul Vitor Pereira (ex-Porto).

Cu un salariu de 5 milioane de dolari pe an la Al-Ahli Dubai, "Oli" este ademenit de seicii din Arabia Saudita cu o marire de inca un milion, la care ar urma sa se adauge si alte prime de obiectiv.

A mai antrenat in Arabia Saudita

Olaroiu (44 de ani) s-ar putea reintoarce astfel in Arabia Saudita, prima tara din zona Golfului in care a antrenat. Plecat de la Steaua in 2007, tehnicianul a petrecut doi ani pe banca lui Al Hilal, formatie careia i-a adus si un titlu de campioana.

Acesta a parasit Al-Hilal in 2009, pentru un contract mai avantajos in Qatar, la Al-Sadd.

2 titluri ale Arabiei Saudite a castigat Al Ahli Jeddah, ultimul dintre ele in 1984
Al Ahli Juddah se afla in acest moment doar pe locul 3 al campionatului intern, fara sanse sa mai ajunga Al Nars si Al Hilal, echipe instalate pe primele doua locuri

Cea mai luxoasa arena din Orientul Mijlociu

Al Ahli Jeddah nu se lauda doar cu un buget imens pentru sezonul viitor, dar si cu cea mai luxoasa arena din zona Golfului, formatia araba inaugurand in acest an un stadion de 60 de mii de locuri, care poarta numele Regelui Abdullah.

Modifică setările cookies