Obiectiv urias pe care Reghecampf e obligat sa-l atinga la Al Hilal. Ce l-au anuntat seicii

Obiectiv urias pe care Reghecampf e obligat sa-l atinga la Al Hilal. Ce l-au anuntat seicii

E unul dintre cei mai bine platiti antrenori romani, dar pentru asta va trebui sa raspunda cu performante uriase.

Daca in Romania se lupta pentru Liga I si primavara europeana, la Al Hilal seicii i-au impus cel mai mare trofeu posibil: Liga Campionilor Asiei:

"Deocamdata, eu am doar lucruri pozitive de povestit, sper sa fie la fel pana la sfarsitul contractului. Nu am avut timp sa cunosc orasul, oamenii, dar echipa a reactionat pozitiv la ceea ce facem, iar asta ma intereseaza cel mai mult. Suntem aproape la aceeasi nivel cu ce faceam Steaua. La inceputul pregatirii trebuie sa muncim mult, iar pana acum nu am avut niciun fel de probleme, suntem in program normal"

"Avem 7-8-9 jucatori la nationala Arabiei si cativa internationali, Al-Hilal este o echipa foarte mare, organizata, la nivelul Stelei. E cea mai buna de aici, din Arabia Saudita. Se doreste castigarea Ligii Campionilor si sa faca performante pe care nu le-au reusit in ultimii 2-3 ani. Toti jucatorii au raspuns pozitiv pana acum. Sunt lucruri noi, jucatorii nu au avut o coordonare foarte buna, iar pe asta am muncit mai mult", a declarat Reghecampf la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aglomerație la intrarea în țară. Cozile de autoturisme și TIR-uri s-au întins pe mai bine de 10 kilometri
BRAT
Modifică setările cookies