Laurentiu Reghecampf Al Hilal Stranieri

Reghe al Arabiei! Reghecampf isi face PALAT la Ryiad! Primele probleme pentru antrenorul roman in Arabia Saudita

Laurentiu Reghecampf se acomodeaza cu viata din Arabia Saudita, acolo unde sunt peste 40 de grade la primele ore ale diminetii. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Iulie 2014, 12:21
Data actualizarii: Miercuri 02 Iulie 2014, 12:21

Reghecampf a inceput pregatirile cu Al Hilal, echipa care se muta pentru cateva saptamani in Austria. In august e debutul lui Reghe la echipa araba, direct in sferturile Ligii Campionilor Asiei contra lui Al Sadd din Qatar. Pe langa caldura, Reghecampf are probleme si cu Ramadanul, care le impune restrictii jucatorilor.

"Muncim foarte bine, am inceput antrenamentele. O sa plecam in Austria, suntem ok. Sunt 42 de grade acum, la ora 11:16, nu e foarte cald. Nu este umed, se poate lucra. Ne antrenam seara, de la 22.30 din cauza Ramadanului. De maine plecam in Austria, nu va mai fi problema cu Ramadanul. Jucatorii care parasesc tara in perioada asta au voie sa se antreneze", a spus Reghecampf la Sport.ro.

Presa araba anunta ca antrenorul roman are planuri pe termen lung la Al Hilal. Ziarul Al Rsaal scrie ca Reghecampf si-a cumparat deja un teren din primii bani incasati de la seici si isi va construi un adevarat palat intr-un complex rezidential de lux in care locuieste si Cosmin Olariu. Reghe o asteapta la Ryad si pe sotia sa, Anamaria Prodan, care a promis ca se muta alaturi de el. 

Reghecampf castiga 3,5 milioane de dolari pe sezon la Al Hilal. El poate castiga 12 milioane de dolari in cei doi ani de contract cu arabii, daca isi va indeplini toate obiectivele. 

Modifică setările cookies