Obiectivul lui Radu Drăgușin după ce a fost transferat definitiv de Genoa. Dezvăluirea făcută de agentul fotbalistului

radu dragusin Genoa Serie B Stranieri Radu Drăgușin
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 19:31
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 19:30

Genoa și Juventus au ajuns în cele din urmă la o înțelegere definitivă în ce-l privește pe Radu Drăgușin, fundașul central român crescut de Sportul  Studențesc și Regal Sport, înainte să fie cumpărat de „Bătrâna Doamnă” în 2018 pentru 260.000 euro.

Angentul lui Radu Drăgușin, Florin Manea, a spus în urmă cu câteva zile că genovezii vor achita șase milioane de euro pe serviciile jucătorului, mai ales că s-a ajuns la numărul de puncte specificat în clauza din contract.

Obiectivul lui Radu Drăgușin după ce a fost transferat definitiv de Genoa. Dezvăluirea făcută de agentul fotbalistului

În acest sens, Radu Drăgușin este jucătorul definitiv al celor de la Genoa, așa cum au scris și jurnaliștii italieni de la Tuttomercatoweb, care l-au citat pe Florin Manea evidențiind ținta fundașului român la echipa din Serie B.

„Suntem foarte fericiți cu asta (n.r. cu activarea clauzei). E focusat să aducă echipa înapoi în Serie A. Se simte în largul său cu antrenorul, cu colegii, iar zi după zi câștigă afecțiunea fanilor”, a spus Florin Manea.

Adrian Iencsi se implică în scandalul momentului: „Eu îl cunosc foarte bine pe Radu Drăgușin!”

Edward Iordănescu (44 ani) și-a exprimat din nou indignarea că agenții își propun în permanență jucătorii la echipa națională, reiterând că este sătul ca deceziile să îi fie contestate. De data aceasta vizatul a fost Florin Manea, după ce a spus că nu înțelege de ce Radu Drăgușin (20 ani) nu este convocat la echipa națională, deși evoluează constant la Genoa, în Serie B. 

Adrian Iencsi (47 ani), care știe foarte bine ce atribute necesită postul de fundaș central, și este convins că Radu Drăgușin va fi un „stâlp” pentru echipa națională. Dar deocamdată, fostul căpitan al Rapidului merge pe mâna experienței lui Adrian Rus (26 ani).  

„Sunt foarte mulți impresari care au jucători care și-ar dori să fie în loturile echipei naționale. Pentru selecționer nu e ușor. Și eu îl admir pe Drăgușin, e un jucător foarte bun” - MAI MULTE DETALII AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!