Alexandru Cicaldau Florin Prunea Galatasaray giovanni becali Transfer Stranieri "Nu ştiu ce le face Giovanni la aştia, dar e ceva incredibil!" Transferul lui Cicâldău, contestat în România

"Nu ştiu ce le face Giovanni, dar e ceva incredibil!" Transferul lui Cicâldău stârnește comentarii aprige

Galatasaray l-a transferat pe Alexandru Cicâldău de la Universitatea Craiova în urmă trei zile. 

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 18:24
Data actualizarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 18:49

Fotbalistul crescut la Academia Hagi a părăsit România și va juca într-un campionat mai puternic, cel al Turciei, acolo unde Galatasaray și-a asigurat serviciile sale după ce le-a plătit celor de la Universitatea Craiova 6,5 milioane de euro, o parte urmând să ajungă și la Farul Constanța.

"Nu are niciun fel de performanţe"

 

Fostul președinte de la Dinamo sau Poli Iași, Florin Prunea, se declară uimit de faptul că Giovanni Becali a reușit să-i convingă pe turci să plătească o sumă așa mare pentru Alexandru Cicâldău, având în vedere că performanțele sale nu au fost excepționale.

"Nu ştiu ce le face Giovanni ăstora, dar e ceva incredibil! Dă un jucător cu 6 milioane care nu evoluează la echipa naţională, nu are niciun fel de performanţă, nici pe plan intern, nici internaţional, cupă europeană, un turneu final, o calificare", a declarat Florin Prunea pentru Telekom Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!