Alexandru Cicaldau Galatasaray giovanni becali Olimpiu Morutan Stranieri

"Nu poate nimeni din România să le plătească". Ce se întâmplă cu Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan 

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan au fost împrumutați la începutul sezonului în Emiratele Unite, respectiv Italia.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Mai 2023, 11:18
Data actualizarii: Vineri 26 Mai 2023, 11:23

Împrumutul celor doi internaționali români se încheie în câteva săptămâni, iar despre viitorul lor se speculează intens în ultima perioadă. 

Publicația turcă Takvim scrie că Okan Buruk, antrenorul lui Galatasaray, a stabilit deja opt jucători pe care nu se va mai baza din sezonul următor. Pe această listă se află și românii transferați în vara anului 2021, Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău.

Giovanni Becali, detalii despre soarta celor doi mijlocași
 

Impresarul fotbaliștilor a lăsat de înțeles că aceștia nu vor reveni în campionatul intern, deoarece Galatasaray dorește să obțină anumite beneficii financiare de pe urma lor, ținând cont că au cheltuit 10 milioane euro când i-au transferat. 

"Cine spune că Moruțan se întoarce la FCSB sau că Cicâldău revine la CSU Craiova nu are nicio legătură cu adevărul. Cei doi sunt jucătorii lui Galatasaray și au salarii foarte mari. Cicâldău ia 1 milion de euro, iar Moruțan 800 000. 

Nu poate nimeni din România să le plătească. Galatasaray nu acceptă să împrumute decât în schimbul unei sume de bani, fie ea și modică. Deci este imposibil ca Moruțan și Cicâldău să revină în Liga 1", a declarat Giovanni Becali, potrivit Playsport

  • 4,2 milione de euro a plătit Galatasaray pentru transferul lui Olimpiu Moruțan de la FCSB. În primul sezon, mijlocașul a marcat trei goluri și a oferit cinci pase decisive în 34 de meciuri, iar ulterior a fost împrumutat la Pisa
     
  • 6,5 milioane de euro este suma achitată de turci pentru Alexandru Cicâldău. Fostul jucător al Universității Craiova a jucat în 41 de meciuri la Galatasaray, a marcat cinci goluri și a reușit patru assist-uri.
Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!