Stranieri

Nu e ce trebuie! Tătărușanu a luat iar două goluri și a fost taxat de italieni

Românul a devenit portarul titular la AC Milan după accidentarea lui Maignan.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 12:09
Data actualizarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 12:10

Fostul internațional Ciprian Tătărușanu, retras de la selecționata României, a devenit titularul lui AC Milan cel puțin până în luna ianuarie, când este așteptat să revină după accidentare Mike Maignan.

Aseară, românul a primit iarăși două goluri în campionat, dar din nou a fost salvat de prestația ofensivă a colegilor. Milanezii au câștigat cu 4-2 la Bologna, după ce în etapa precedentă din Serie A au revenit de la 0-2 și au învins cu 3-2 pe Atalanta.

Note de 5 și 6 pentru Tătărușanu

Gazzetta dello Sport și eurosport.it au taxat o ieșire ratată a lui Tătărușanu în primul sfert de oră al meciului cu Bologna, care putea duce la deschiderea scorului. 

”Grațiat de Arnautovic după o ieșire în van la un corner, Tătărușanu ar fi trebuit să aibă o intervenție la timp la golul lui Barrow”, a scris eurosport.it.

Tuttomercatoweb a subliniat lipsa de reacție a românului la autogolul lui Ibrahimovic: ”Departe de a fi o felină la devierea nefericită și masochistă a lui Ibra, a avut totuși apoi câteva intervenții notabile”.

La Repubblica a fost cea mai dură cu goalkeeper-ul și i-a dat cea mai mică notă de la AC Milan, 5, în timp ce majoritatea publicațiilor l-au notat cu 6.

Modifică setările cookies