Claudiu Niculescu Duisburg Stranieri

Niculescu:”Voi da in judecata pe Duisburg!”

Atacantul Claudiu Niculescu ameninta ca va da in judecata pe MSV Duisburg, dupa ce a fost exclus din lot ca urmare a faptului ca a refuzat sa se transfere la FC Kaiserslautern, care ii facuse o oferta nemultumitoare, scrie Bild.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Iulie 2008, 13:26
Data actualizarii: Miercuri 23 Iulie 2008, 13:28

Managerul Bruno Hubner a declarat ca Niculescu are o oferta buna din Cipru. "Cred ca o va accepta", a spus Hubnner. Marti, directorul executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, anuntase ca Niculescu, finul sau, a ajuns la un acord cu gruparea cipriota Omonia Nicosia.

Totusi, potrivit Bild, Niculescu sustine ca nu mai vrea sa paraseasca formatia germana. "M-am pregatit bine, am vrut sa plec in cantonament. Totusi dintr-o data practic m-au dat jos din autocar, mi-au spus ca voi fi vandut. Apoi Kaiserslautern mi-a propus un contract mult mai mic. Am crezut mereu ca germanii sunt corecti, pentru ca acum sa vad asa ceva. Imi voi angaja un avocat si voi da in judecata clubul MSV Duisburg. Clubul nu ma poate obliga sa fac ceva ce nu vreau", a declarat Niculescu.

La inceputul acestei saptamani, cotidianul Bild anunta ca atacantul Claudiu Niculescu ramane momentan la MSV Duisburg, desi a fost foarte aproape de a semna un contract cu gruparea FC Kaiserslautern, insa nu mai este dorit nici de gruparea la care evolueaza si Mihai Tararache. Potrivit publicatiei germane, transferul a esuat in momentul in care, in ciuda faptului ca deja se ajunsese la acorduri intre toate partile implicate, Niculescu a ridicat noi pretentii financiare, considerate exagerate de oficialii de la Kaiserslautern, care au renuntat la roman.

Astfel, Claudiu Niculescu a revenit la Duisburg, unde a fost, insa, anuntat ca nu se mai conteaza pe serviciile sale. "Nu ne permitem sa tinem la echipa jucatori fara chef", a declarat antrenorul Rudi Bommer.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies