Claudiu Niculescu Duisburg transferuri Stranieri

Niculescu OUT de la Duisburg!

Atacantul Claudiu Niculescu ramane momentan la MSV Duisburg, desi la sfarsitul saptamanii trecute a fost foarte aproape de a semna un contract cu FC Kaiserslautern.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Iulie 2008, 18:34
Data actualizarii: Luni 21 Iulie 2008, 18:35

Potrivit cotidianului Bild, internationalul roman a negociat cu Kaiserslautern desi, oficial, el nu a plecat in cantonament cu MSV Duisburg din cauza unor probleme la spate. Publicatia germana scrie, insa, ca de fapt Niculescu a negociat cu Kaiserslautern si ca transferul a picat in ultimul moment, dupa ce atacantul a ridicat noi pretentii financiare, care au fost considerate exagerate de oficialii clubului din 2. Bundesliga.

"Acordul era ca si semnat, cluburile erau de acord, testele medicale erau efectuate. Totusi, brusc, atacantul a ridicat noi pretentii salariale, care l-au enervat pe managerul Stefan Kuntz", a notat Bild.

"Nu-l mai vrem pe Niculescu", a declarat Kuntz. Claudiu Niculescu urma sa ajunga, luni, in cantonamentul formatiei MSV Duisburg, unde este coechipier cu Mihai Tararache, insa nici aici nu mai este dorit si a fost pus pe lista de transferuri.
"Vrem sa promovam, asa ca nu ne permitem sa tinem la echipa jucatori fara chef", a declarat antrenorul Rudi Bommer.

Managerul Bruno Hubner a afirmat ca pe adresa clubului au sosit mai multe oferte pentru internationalul roman transferat in iarna de la Dinamo Bucuresti. "Avem oferte din strainatate pentru el. Sper ca in urmatoarele zile sa rezolvam transferul", a punctat Hubner.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies