Danalache e original pana la capat! Divorteaza de Ziua Indragostitilor! Mutu il invata cum se face :)

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2012, 21:17
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2012, 21:17

In ziua in care dragostea e celebrata pe toata Planeta, Danalache poate s-o termine definitiv cu sotia lui, pe care o acuza ca l-a inselat. 

Ca sa fie original pana la capat, fotbalistul care a anuntat ca divorteaza pe Facebook, Danalache de la Sibiu se poate desparti chiar de Ziua Indragostitilor - pe 14 februarie! Avocatul care l-a reprezentat pe Mutu in divortul de prima sotie, Alexandra Dinu - il ajuta cu sfaturi pe portarul Sibiului !


"Nu stiu daca e cea mai potrivita zi, dar chiar si de ziua indragostitilor se primesc cereri de divort", spune avocatul Dancu.

Danalache poate sa divorteze dupa 4 luni de la casatorie, insa trebuie sa aduca probe serioase. Nu doar fotografia postata pe Facebook, care a dus la despartirea cuplului, spune avoctaul specialist in divorturile fotbalistilor.

Vinovatul plateste - asa spune legea la noi! Iar un divort poate costa si 4 mii de euro, mai mult decat salariul fotbalistului de la Vointa Sibiu.

"Atata timp cat nu sunt eu cel care a gresit  nu are de ce sa imi fie teama. Stiam ca se intampla ceva de mai mult timp, dar se pare ca acum lucrurile au luat amploare", spune Danalache.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!