N-a debutat in Serie A, dar poate prinde un super transfer de 6 milioane de euro. George Puscas, dorit de o echipa importanta a Italiei

Golgheter al echipei Primavera a Interului si convocat in repetate randuri la meciurile echipei mari, George Puscas ar putea primi o sansa importanta in aceasta iarna.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 09:01
Data actualizarii: Miercuri 14 Ianuarie 2015, 14:01

Tanarul atacant George Puscas (18 ani), crescut de Liberty Salonta si transferat in urma cu aproape doi ani de Inter Milano, ar putea bifa primul transfer "de milioane" al carierei.

Fotbalistul, golgheter al echipei Primavera a Inter-ului, cu 15 reusite in actualul sezon, este dorit de Genoa, formatie cu un parcurs foarte bun in Serie A.

Puscas a fost convocat la mai multe meciuri din Serie A ale Inter-ului, dar nu a avut niciodata ocazia sa debuteze oficial, mai ales in conditiile in care acesta se lupta cu fotbalisti mult mai experimentati precum Rodrigo Palacio, Dani Osvaldo sau Mauro Icardi.

Acum, scrie presa italiana, romanul poate primi o sansa importanta din partea Genoai, echipa aflata in lupta pentru un loc de Europa League. Formatia lui Gianpiero Gasperini e dispusa sa il transfere definitiv pe George Puscas, iar suma pusa la bataie ajunge la 6 milioane de euro.

De asemenea, Genoa il mai vrea si pe Sergiu Bus, golgheterul Bulgariei. Atacantul roman ar putea ajunge insa pe Marassi in schimbul unei sume mai mici (DETALII AICI).

CITESTE SI

Modifică setările cookies