Mutu s-a SALVAT! Vezi ce contract NOU ii ofera Fiorentina!

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Februarie 2011, 18:11

	Mutu s-a SALVAT! Vezi ce contract NOU ii ofera Fiorentina!

Comportamentul lui Adrian Mutu din ultimele saptamani i-a convins pe sefii viola sa-l pastreze pe roman si din sezonul viitor.

Mutu are contract pana in 2012 cu Fiorentina, dar parea ca isi va incheia cariera pe Artemio Franchi in aceasta iarna din cauza problemelor pe care le-a avut in Toscana. Dupa ce si-a cerut scuze si a fost reprimit la antrenamentele primei echipe, Mutu are din nou parte de increderea sefilor.

Se pare ca acestia vor sa-i prelungeasca acordul pana in 2013 in baza unei clauze pe care o pot activa oricand isi doresc.

Adrian Mutu are 32 de ani si joaca la Fiorentina din 2006.

Sinisa Mihajlovici ar putea sa foloseasca perechea de atac Adrian Mutu - Alberto Gilardino inca din primul minut al meciului cu Palermo care va avea loc duminica informeaza site-ul goal.com.

"Sinisa Mihajlovici se gandeste sa ofere cheia atacului jucatorilor Alberto Gilardino si Adrian Mutu. Romanul si italianul au format un cuplu de atac de respectat: au marcat 47 de goluri in 49 de partide, in toate competitiile. Daca vor juca in meciul cu Palermo, vor forma un cuplu pentru a 50-a oara si probabil ca vor dori sa mareasca media de goluri, care este de 0,95 per meci", scrie goal.com.

Si site-ul tuttomercatoweb.com sustine ca cei doi vor juca in atacul Fiorentinei inca din primul minut. "Mutu si Gila ca garantie a succesului, da, pentru ca cei doi au format una dintre cele mai puternice perechi in atac din campionatul Italiei", scrie sursa citata.
 

Decretul privind desemnarea lui Florin Cîţu ca premier, publicat în Monitorul Oficial
BRAT