Mutu e DISPERAT! Nu mai are nicio sansa sa-l ajunga pe Zlatan! Veste TERIBILA pentru Piturca din Franta! Ce a patit Mutu:

Autor: Sport.ro
Duminica 23 Septembrie 2012, 10:06
Mutu e DISPERAT! Nu mai are nicio sansa sa-l ajunga pe Zlatan! Veste TERIBILA pentru Piturca din Franta! Ce a patit Mutu:

Mutu a promis ca-l bate pe Ibrahimovic in topul golgheterilor, insa a jucat doar 20 de minute pentru Ajaccio.

Mutu spera sa-si intre in forma ca sa poata incepe ca titular la Bordeaux, insa s-a accidentat. Entorsa la glezna stanga este verdictul medicilor cu doua saptamani inainte de meciurile nationalei cu Turcia si Olanda.

Mutu nu a mai fost inclus in lot de antrenorul lui Ajaccio si va rata astfel o noua sansa de a incepe lupta cu Ibrahimovic. Suedezul e deja idol la Paris. A ajuns la cota 7 in Ligue 1.

"Imi place Ligue 1, e un campionat bun. E in top 4 din lume, e o provocare mare pentru mine sa joc aici. Francezii si-au schimbat mentalitatea fata de jucatorii straini si cu ajutorul lor vor creste. Astept sa joc in campionat si sa vad cum va fi pentru mine pana la final. Pot sa le promit fanilor ca o sa dau tot ce am mai bun in mine. Momentan, astept sa intru in forma fizica si apoi sa incep sa dau goluri",
a declarat Mutu zilele trecute, inainte sa se accidenteze la antrenament.

Mutu are un singur gol pentru Ajaccio, reusit intr-un meci amical.

Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT