Interviu GENIAL cu Mutu: "Sunt obisnuit cu alt nivel! Eu vin din Champions League!" ULTIMA declaratie de RAZBOI pentru Zlatan Ibrahimovic :)

Autor: Sport.ro
Joi 20 Septembrie 2012, 10:05

	Interviu GENIAL cu Mutu: "Sunt obisnuit cu alt nivel! Eu vin din Champions League!" ULTIMA declaratie de RAZBOI pentru Zlatan Ibrahimovic :)

Adrian Mutu a jucat primele minute in Ligue 1 weekendul trecut. N-a reusit sa marcheze la Lyon, dar continua sa creada in pariul pe care l-a pus cu Zlatan Ibrahimovic.

Chiar daca suedezul are deja 5 goluri marcate, Mutu crede ca il poate depasi!

Intr-un interviu acordat site-ului oficial al Ligue 1, Mutu le spune francezilor ca a fost impresionat de calitatea campionatului si ca nu considera transferul la Ajaccio un pas inapoi. Ii face totusi sa inteleaga ca e obisnuit cu jocurile tari din Champions League, si nu cu lupta pentru evitarea retrogradarii. Vrea cel putin o clasare in top 10 la finalul sezonului.

"Ligue 1 a fost mereu un campionat puternic. Mai sunt fotbalisti foarte buni aici, nu sunt doar eu cu Ibrahimovic. Anul asta campionatul va fi mai bun pentru ca a venit Zlatan, a venit Lavezzi, am venit eu si vor mai veni si alti fotbalisti buni. Cred ca va fi din ce in ce mai puternica liga asta. Oamenii de aici si-au mai schimbat mentalitatea, au adus jucatori straini care sa imbunatateasca nivelul campionatului.

Abia astept sa ajung la cea mai buna forma, asta e primul meu obiectiv. Apoi, vreau sa incep sa dau goluri. Cel mai important lucru e sa fim fericiti la finalul sezonului si sa ne simtim bine cand jucam fotbal. Pana la urma, sa fii fericit in viata profesionala e cel mai important. Sunt obisnuit sa joc la un nivel mai inalt decat cel la care ma aflu acum, adica in Champions League. Acolo daca nu dai gol din ocaziile pe care le ai, s-ar putea sa nu mai dai niciodata pentru ca nu stii cate sanse exista intr-un meci!", a spus Mutu.

Nu l-a uitat nici pe Zlatan: "Nu mi-e frica de concurenta. Sunt putin ingrijorat ca pierd pariul pentru ca e un atacant foarte, foarte bun. Are si o echipa care-l poate ajuta foarte mult. L-am provocat pentru ca e prietenul meu. E bine sa iti stabilesti obiective importante. Totul e un pariu intre prieteni. Cine va castiga, se va bucura pentru celalalt! Oricum, vreau sa-l bat, indiferent de avantajul pe care il are!".
 

Ludovic Orban promite noi măsuri de relaxare de pe 15 iunie: „Să se bucure de mare, de plajă”
BRAT