Miercuri 19 Ianuarie 2011, 21:58

Mutu, aproape de transferul secolului! Vezi ce antrenor roman ii intinde o mana de ajutor Briliantului:

Cosmarul lui Adrian Mutru s-ar putea incheia in curand. Agentul Becali spune ca atacantull Fiorentinei va reveni pe teren mai curand decat crede lumea, insa la o alta echipa.

Suspendat de Fiorentina, Mutu este tot mai aproape de o despartire de echipa din Florenta. Desi sunt mai multe oferte pentru atacantul roman, din SUA, din tarile arabe,, dar si de la echipe din Europa, Adrian Mutu are mari sanse sa ajunga la echipa lui Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, scrie Libertatea.

Se pare ca, in urma uneri dicutii cu agentul Becali si cu Mutu, Lucescu s-a hotarat sa-i dea o mana de ajutor internationalului roman si sa-l ia gratis. Patronul lui Sahtior pare si el incantat de acest transfer si este gata sa-i ofere lui Mutu un salariu anual de 3.000.000 de euro. “Sunt convins că Mutu ar fi fost altul cu mine antrenor. Nu facea ce a facut, pentru ca eu am gasit pentru fiecare dintre jucatorii pe care i-am avut solutii la problemele lor de orice fel”, a spus de curanmd Mircea Lucescu. Varianta Mutu a aparut la Sahtior dupa ce anunţa uruguayanul Luis Suarez, de la Ajax Amsterdam, a refuzat sa vina la Donetk.

 

Anchetă după ce un protestatar afectat de gaze a murit 9 zile mai târziu la spital, în Teleorman