Motivul real pentru care Sunderland a vrut sa SCAPE de Pantilimon! Reactia portarului roman si cat a platit Watford pentru el
20 2016 10:44

Motivul real pentru care Sunderland a vrut sa SCAPE de Pantilimon! Reactia portarului roman si cat a platit Watford pentru el

Pantilimon a fost transferat oficial de Watford de la Sunderland, dupa ce in ultimele meciuri a fost uitat pe banca de rezerve.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie, Israel - Romania! Marti, 27 martie, Romania - Suedia!

Motivul real pentru care Sunderland, club aflat la retrogradare in Premier League, a renuntat la Pantilimon a fost o clauza din contractul acestuia in care portarul roman urma sa primeasca o prelungire de contract si un salariu mai mare daca ajungea la 50 de meciuri pentru Sunderland.

500.000 de lire a platit Watford pentru Pantilimon, care va trebui as a se bata cu Heurelho Gomes pentru un loc de titular.

"Este o portar bun, stiu de cand am jucat impotriva lui Watford, dar cred ca e un baiat de treaba. Normal ca voi lupta pentru locul meu, e normal sa fie asa, este o competitie. Vreau doar sa spun ca respect pe toata lumea si voi incerca sa ajut echipa"

"E o placere pentru mine ca am semnat cu acest club. A fost cea mai buna optiune pentru mine. E un club nou in Premier League si cred ca proiectul de aici e bun si cred ca e alegerea corecta pentru mine."

"Am aflat acum cateva zile de interesul acestui club si am crezut ca e cea mai buna optiune pentru mine sa vin aici. imi place ce se intampla aici, imi place managementul acestui club, imi place managerul, imi plac jucatorii", a spus Pantilimon.

Enrique Sanchez Flores, managerul lui Watford, a declarat:

"Nu avem nevoie de un portar care sa-l inlocuiasca pe Heurelho pentru ca e un portar extraordinar. Dar cautam jucatori care pot acoperi postul si care pot evolua oricand"0 comentarii
Un val de aer polar aduce din nou ninsori în toată Europa. În România vor fi -9 grade
BRAT