Cristian Sapunaru Elche Primera Division Rapid Spania Stranieri

Motivul pentru care Sapunaru ezita sa semneze cu Rapidul! Fundasul vrea 1,5 milioane de euro de la Elche, spaniolii se apara:

►Liber de contract dupa despartirea de Elche, Cristi Sapunaru se antreneaza cu Rapid
►Acesta nu a semnat cu gruparea giulesteana din cauza unui litigiu avut cu fosta sa echipa

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Septembrie 2014, 20:49
Data actualizarii: Vineri 26 Septembrie 2014, 21:08

Cristi Sapunaru, fost castigator al Europa League cu FC Porto, a ramas fara echipa in aceasta vara, dupa ce formatia spaniola Elche i-a reziliat unilateral intelegerea. Fundasul de 30 de ani se antreneaza acum cu Rapidul, insa ezita sa semneze din cauza unui litigiu pe care il are cu spaniolii, pe care i-a si dat in judecata.

Transferat de Elche in vara lui 2013 si vazut ca o lovitura importanta de echipa nou-promovata la acea vreme, Sapunaru a bifat doar 8 aparitii in ultimul sezon, pentru ca la final sa fie dat afara din cauza salariului prea mare. Lucrurile nu au fost insa atat de simple pentru niciuna dintre parti.

Cristi Sapunaru mai avea inca doi ani de contract cu Elche in momentul in care ibericii au rupt intelegerea, astfel ca fundasul isi cere banii pana la finalul contractului. Mai mult, acesta si-a exprimat nemultumirea inca din perioada in care activa la club si nu isi primise ultimele salarii. "Sapun" i-a dat in judecata pe spanioli si cere daune de 1,5 milioane de euro.

Spaniolii se apara si spun ca fundasul a fost dat afara din cauza indisciplinei, acestia evidentiand o declaratie data de Sapunaru, care s-ar fi dus la Elche "doar pentru a se bucura de soare si de plaja". Mai mult, acestia il acuza pe fotbalist ca a stricat atmosfera din vestiar.

Sapunaru va putea semna cu Rapidul sau cu alta echipa abia in momentul anuntarii verdictului in acest dosar.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!