Adrian Mutu David Beckham Fiorentina Nuredin Beinur Stranieri

Momentul când Adrian Mutu l-a întâlnit pe David Beckham: „L-a ținut 10 minute în picioare pe englez!”

Prietenul lui Adrian Mutu a povestit cum a decurs întâlnirea „Briliantului” cu David Beckham. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 18:44
Data actualizarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 18:45

Adrian Mutu (43 ani) a evoluat 11 sezoane în Italia, în care a adunat 271 de meciuri în Serie A, izbutind să marcheze 103 goluri și să ofere 45 de pase decisive. 

David Beckham, chemat de Adrian Mutu la masă 

Cea mai bună formă sportivă a avut-o la Fiorentina, unde a înscris 69 de goluri și a oferit 27 de assist-uri în 143 de partide disputate în toate competițiile. Tot din acea perioadă, Nuredin Beinur și-a aminit că Adrian Mutu l-a întâlnit pe David Beckham (47 ani) la un restaurant din Milano. Pritenul „Briliantului” a rămas șocat de lejeritatea pe care o avea atunci când vorbea cu fostul jucător al lui Manchester United, Real Madrid și AC Milan. 

„Am mers însă cu Adi într-un restaurant din Milano, unde se strângeau de obicei fotbaliștii. Și am dat acolo peste Beckham, Maldini, Cassano, toți la o masă vecină. La vreo oră distanță, Mutu îi face un semn lui Beckham ca unui vechi amic. Dar cred că nici nu se cunoșteau personal până atunci. Omul s-a ridicat și a venit.

Adi pe scaun, pe englez l-a ținut vreo zece minute în picioare. Am vrut să-i ofer eu un scaun! 'Stai jos acolo liniștit!', mi-a zis Adi.

N-o spun ca și cum ar fi fost un gest deplasat al lui Mutu. Ci vreau să arăt că el a fost dintotdeauna un tip cu personalitate, care a știut să se plaseze deasupra multor vedete.

Din câte am înțeles atunci, au discutat despre tatuajele lor, despre fotbal”, a declarat Nuredin Beinur pentru PlaySport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!