Moment ISTORIC in China pentru Super Dan! A castigat Cupa dupa un meci TERIBIL. Ce a facut pe podiumul de premiere

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Noiembrie 2015, 14:35
Data actualizarii: Duminica 29 Noiembrie 2015, 14:38

Moment URIAS in China pentru Super Dan! A castigat Cupa dupa un meci TERIBIL. Ce a facut pe podiumul de premiere

Dan Petrescu a castigat a doua Cupa in 6 luni! Dupa Supercupa luata cu ASA Tg. Mures, in Romania, Petrescu i-a adus azi lui Jiangsu Sainty prima Cupa a Chinei din istorie!

Jiangsu a avut nevoie de prelungiri si de un gol marcat dramatic in timpul aditional pentru a se impune cu 1-0 la general. Dan Petrescu a fost vedeta la festivitatea de premiere. A primit trofeul pentru cel mai bun antrenor al anului in Cupa, dar a uitat sa-si ia trofeul. "Nu am stiut ca se da o astfel de Cupa, imi pare rau!", a spus amuzat Petrescu.

Antrenorul roman a vorbit apoi despre succesul obtinut in fata lui Shanghai Shenhua: "Sunt foarte fericit, le multumesc tuturor jucatorilor, celor din club, celor care ma ajuta la antrenamente si fanilor nostri senzationali. Toti ne-au ajutat sa obtinem astazi acest rezultat. shenhua a jucat foarte bine. Acum putem sa ne bucuram, apoi trebuie sa ne apucam din nou de munca", a explicat Petrescu.

Dupa victoria din Cupa Chinei, Sainty a obtinut calificarea in editia viitoare a Ligii Campionilor Asiei, obiectivul pentru care a fost adus in China.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!