Mitrita e pe val in MLS! Capitanul lui New York City l-a laudat pe roman: "E uimitor ce poate face pustiul cu mingea!"

Mitrita e pe val in MLS! Capitanul lui New York City l-a laudat pe roman: "E uimitor ce poate face pustiul cu mingea!"

Alexandru Mitrita a impresionat inca din primele meciuri jucate in MLS, la New York City FC. 

Cu toate acestea, capitanul echipei americane considera ca romanul are nevoie de timp sa se acomodeze cu ritmul din MLS. Alex Ring apreciaza ce poate face Mitrita pe teren si crede ca el va creste odata cu trecerea timpului. 

"Nu trebuie sa ne asteptam la minuni din partea lui in primele meciuri. Este un om placut, calm, poate putin timid, asa cum eram si eu cand am venit aici. E nevoie de timp sa-l cunoastem si ca el sa ne cunoasca pe noi. Cred ca vom ajunge sa ne cunoastem mai bine in iunie sau iulie, cand vor fi cateva meciuri disputate deja. Dar, daca l-ati vedea la antrenamente, e uimitor ce poate face pustiul cu mingea! Ai nevoie de timp ca sa te obisnuiesti cu MLS, dar suporterii il vor iubi, sunt sigur", a spus Ring pentru prosoccerusa.com. 

De partea cealalta, Dome Torrent, antrenorul lui New York City FC le-a raspuns fanilor echipei, care se asteapta ca Mitrita sa-l inlocuiasca pe David Villa. Desi spune ca joaca extraordinar, Torrent e de parere ca e o greseala ca ei sa creada acest lucru. 

"Lumea crede despre Mitrita ca-l va inlocui pe Villa, dar nu e adevarat. Mitri e un jucator de top, joaca extraordinar, dar nu ma astept sa marcheze 30 sau 25 de goluri. Trebuie sa marcam cu toata echipa", a spus antrneorul. 

Mitrita a dat deja o pasa de gol in MLS, in meciul New York City - Orlando City, incheiat 2-2. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies