Cartu vrea sa scrie istorie la Craiova: titlul ca jucator, antrenor si presedinte! Ce spune despre plecarea lui Mitrita: "7 milioane! Cine poate sa spuna NU?"

In ziua in care Real l-a prezentat pe Zidane, Craiova l-a numit presedinte pe Cartu. Vrea sa intre in istorie: campion cu Craiova ca jucator, antrenor si presedinte.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

 Cartu a fost pus presedinte in ziua in care Craiova a urcat pe locul 2. In '91, oltenii au luat titlul cu Cartu.

"Nu stiu daca mai e cineva care a luat campionatul ca fotbalist, a luat campionatul ca antrenor si sa mai ia campionatul si ca presedinte de club",
a declarat Sorin Cartu.

Cartu nu plange dupa Mitrita: "Prezenta lui Mitrita la, momentul asta ar fi fost mult mai benefica pentru Craiova, dar 7 milioane! 7 milioane!!! Cine poate sa spuna NU?"

Cartu nu vrea sa-i ia locul lui Mangia. Nu mai antreneaza ca sa nu aiba probleme cu inima. Dupa venirea lui Cartu, Marcel Popescu nu mai e  numarul unu in club. Cei doi au fost impreuna la ultimul titlu.VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT