Mircea Lucescu nu se teme de razboi: "Raman la Sahtior!" Ce spune despre oferta de la OM

Autor: Sport.ro
Luni 17 Martie 2014, 14:35

	Mircea Lucescu nu se teme de razboi: "Raman la Sahtior!" Ce spune despre oferta de la OM

► In numele lui Maradona: Napoli - Porto, joi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

Mircea Lucescu e cautat de Olympique Marseille, insa antrenorul roman anunta ca nu are de gand sa plece din Ucraina, chiar daca situatia politica e in continuare tensionata. 

"N-am avut contacte (cu Marseille), n-am nicio intentie sa plec de aici. Am petrecut momente foarte frumoase cu Sahtior, nu vreau sa-i las acum, nu e corect. Trebuie sa raman aici pana imi expira contractul. Daca sunt interesat de proiectul lui OM? Va spun doar ca mai am un an si jumatate de contract"
a declarat Lucescu.

OM nu mai tine pasul cu bogatii Monaco si PSG, care domina campionatul in acest moment. Ei doreau un om ca Lucescu, capabil sa reconstruiasca echipa de la zero cu resurse reduse. In plus, Lucescu vorbeste bine si limba franceza. 

"Cine a spus ca e vorba de mine? Poate ca e vorba de fiul meu sau poate de altcineva. Sunt multi antrenori care vorbesc franceza. Lumea a spus ca va fi un strain care vorbeste franceza, dar sunt multi antrenori care o vorbesc. Nu voi fi antrenorul lui OM in sezonul viitor, fiindca voi fi antrenorul lui Sahtior" a continuat antrenorul in varsta de 68 de ani.

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies