valentin mihaila Dennis Man Parma Serie A Stranieri

Mihaila, printre cei mai buni de la Parma. Man ar putea sa-si fi incheiat sezonul in Serie A! Ce scriu italienii dupa Parma 3-4 Crotone

A fost o nebunie de meci intre Parma si Crotone, ultimele doua clasate din Serie A.

Abel Lorin
Data publicarii: Sambata 24 Aprilie 2021, 21:39
Data actualizarii: Duminica 25 Aprilie 2021, 08:44

Man si Mihaila au fost amandoi titulari, dar fostul golgeter de la FCSB a iesit dupa 20 de minute din cauza unei probleme musculare. Ar putea sa-si fi incheiat sezonul, daca are ruptura la coapsa!

ParmaLive nu l-a notat pentru minutele petrecute in teren: "20 de minute in care a jucat intre linii si a incercat sa fie periculos. Apoi, iese accidentat si campionatul poate sa se fi terminat pentru el".

  • Mihaila, printre cei mai buni de la Parma. Man, ar putea sa-si fi incheiat sezonul in Serie A! Ce scriu italienii dupa Parma 3-4 Crotone

De cealalta parte, Mihaila a fost printre putinii remarcati de la gazde. A primit 5,5. "A adus dinamism in prima parte si a creat dezechilibru in repriza a doua, cand a si marcat. Unul dintre putinii care se salveaza dupa meciul de azi".

GOLUL MARCAT DE MIHAILA

In urma infrangerii cu Crotone, ultima clasata, Parma a ajuns la doar doua pozitii de coada clasamentului. Cu 5 meciuri ramase de jucat din acest sezon, Parma e la 11 puncte de Benevento si Torino. Ambele au jocuri in minus si ar putea sa creasca distanta fata de echipa romanilor din Italia pana la finalul etapei.

Clasamentul din Serie A in acest moment


Modifică setările cookies