Stranieri

"Mi-au dat o lectie". Cuvintele lui Mircea Lucescu dupa intalnirea cu Stanciu si Chipciu

Man City - Monaco, marti, 21:45, IN DIRECT la Sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Februarie 2017, 09:35
Data actualizarii: Vineri 17 Februarie 2017, 09:43

Zenit, echipa lui Mircea Lucescu, a pierdut in Belgia, mansa tur din saisprezecimile de finala ale Europa League, cu scorul de 0-2, in fata lui Anderlecht. Nicusor Stanciu a dat doua pase de gol.

La final, Lucescu a laudat jocul lui Anderlecht, precum si pe cei doi romani ai echipei belgiene, Stanciu si Chipciu.

Despre echipa sa, Il Luce a spus ca a comis greseli inca de la inceput, fiind taxata de Anderlecht.

"Problema a fost inca de la inceputul jocului. Ivanovic nu trebuia sa comita gresela pe care a comis-o si a trebuit sa schimbam. Ei au profitat de acest lucru si au plecat pe contraatac. Recunosc faptul ca mi-au dat o lectie de viteza. Baietii mei au incercat sa indrepte rezultatul si au comis greseli, asa le-am permis celor de la Anderlecht sa plece pe contraatac. Este adevarat, si noi puteam sa marcam pe contraatac, dar n-am facut-o.

Nu ma pot gandi la calificare, pentru ca, momentan, 2-0 este un avantaj mare pentru ei, dar sper ca baietii mei sa arate complet altfel in retur. Ei ar putea sa se gandeasca la trofeu, pentru ca au deja 2-0.

Stanciu si Chipiciu sunt doi jucatori care s-au adaptat bine acestui stil de joc. Sunt jucatori tineri, nu ca ai mei care au peste 30 de ani . Au disponibilitate de a face pressing si posibilitatea sa plece pe contraatac.  Ai mei au fost mult prea relaxati, iar adversarii au profitat de acest lucru", a declarat Mirecea Lucescu in exclusivitate la Dolce Sport.

Modifică setările cookies