Melinte, oficial la Palermo: "E o onoare sa ma antrenez cu Zenga!"

Autor: Sport.ro
Joi 20 August 2009, 18:48
Melinte, oficial la Palermo: "E o onoare sa ma antrenez cu Zenga!"

Cristian Melinte a fost prezentat de Palermo, unde mai joaca si Dorin Goian, romanul declarand, intr-o conferinta de presa, ca este o mare onoare pentru el sa lucreze sub comanda antrenorului Walter Zenga.

"Speram sa ma caute cei de la Palermo. Speram sa vin si sa joc aici. In cele zece zile de probe din cantonamentul din Austria am dat tot ce am putut mai bun. Este o oportunitate foarte mare pentru cariera mea. Nu vreau sa dezamagesc pe nimeni si sper sa rasplatesc increderea care mi-a fost acordata. Sa lucrez cu Zenga este o mare onoare pentru mine, cand eram in Romania am vazut puterea si priceperea acestui antrenor", a spus Melinte.

Jucatorul roman va purta numarul 21 la formatia Palermo si a afirmat ca fundasul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a fost dintotdeauna un model pentru el. "Pot sa evoluez ca fundas lateral sau central, iar principala calitate a mea este viteza. Sunt bucuros ca voi juca in acelasi campionat ca si Chivu, care a fost un model pentru mine. Pe Goian il stiu de la Steaua si de la echipa nationala a Romaniei. Am avut mereu un mare respect pentru acest jucator. Sunt pregatit fizic, dar antrenorul va decide cand voi juca eu", a precizat Melinte.

Melinte considera ca formatia cu care a semnat, US Palermo, nu se poate compara cu nicio echipa din Romania. "Palermo este o echipa foarte puternica care nu se poate compara cu nicio formatie din Romania. Sper sa ne atingem toate obiectivele propuse, sa ne antrenam pentru a castiga meci dupa meci", a mai spus Melinte.

Cristian Melinte, care s-a aflat in probe la gruparea US Palermo, a semnat un contract pe patru ani cu formatia la care mai evolueaza si fundasul Dorin Goian. Melinte a evoluat in sezonul precedent la echipa secunda a gruparii Dinamo Bucuresti.

Cristian Melinte a inceput cariera de fotbalist la Fortuna Covaci, inainte de a fi transferat la Auxerre Lugoj si apoi, in vara anului 2006, la UTA Arad. Mijlocasul in varsta de 21 de ani a fost transferat gratis, in martie, de echipa Dinamo, dar nu a evoluat niciun minut la prima echipa a gruparii din Soseaua Stefan cel Mare.

Cristian Melinte s-a mai aflat in probe de joc, in vara anului 2008, la AS Monaco, dar nu a reusit sa-i convinga pe tehnicienii echipei franceze.

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT