Marius Niculae a primit permisul de munca!

NICULAE POATE JUCA LA INVERNESS
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 August 2007, 17:19
Data actualizarii: Miercuri 08 August 2007, 17:19

Atacantul lui Inverness, romanul Marius Niculae, poate rasufla usurat. Astazi, el a primit permisul de munca din parte autoritatilor si acum poate juca in meciuri oficiale in Scotia.

"Am simtit ca audierea a decurs bine, dar ni s-a spus sa plecam si ca decizia va fi anuntata dupa doua ore. Ne-am mancat unghiile in aceasta perioada, in timp ce asteptam rezultatul. Dar toate eforturile noastre au meritat si Marius ar putea intra in lotul pentru meciul cu Motherwell, de sambata. Managerul Charlie Christie a vorbit foarte bine si a sustinut cauza clubului subliniind ca acesta este un jucator cu calitati deja dovedite, pe care nu l-am putea gasi in Scotia. Am simtit si ca Marius a facut o impresie buna prin faptul ca se descurca bine in limba engleza si spunand ca nu vede in Inverness doar un proiect pe termen scurt, ci o echipa in care poate juca suficient de bine cat sa revina la echipa nationala a Romaniei", a declarat presedintele clubului Inverness, Alan Savage.

"Acum pot sa ma concentra la a da tot ce am mai bun pentru echipa. Le sunt foarte recunoscator tuturor celor care m-au sustinut. Sper sa-i rasplatesc cu goluri", a spus Niculae.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies