Marca face o comparatie incredibila pentru Florin Andone, "Stoicikov de ARGINT" din Romania: "Stiti ce mi-a zis Florin? Ca va ajunge departe in fotbal"

Marca face o comparatie incredibila pentru Florin Andone, "Stoicikov de ARGINT" din Romania: "Stiti ce mi-a zis Florin? Ca va ajunge departe in fotbal"

Ce poveste! Ce destin! In urma cu cativa ani era unul dintre pustii anonimi rataciti prin Europa, astazi este titular in nationala Romaniei si al doilea cel mai bun marcator din Liga a II-a spaniola.

"Andone, Stoicikov de argint", asta titreaza astazi ziarul spaniol Marca intr-un articol despre atacantul roman de la Cordoba. Cu 16 goluri marcate in acest sezon, Andone a atras deja atentia mai multor cluburi, printre care si Espanyol. Marti, Sport.es nota ca echipa lui Costel Galca e dispusa sa plateasca 4 milioane de euro pe Andone, care are o clauza de reziliere de 10 milioane de euro la Cordoba.

Pedro Cordero, fostul director sportiv al Cordobei si omul care l-a adus pe Florin Andone la aceasta echipa, a vorbit despre atacantul roman pentru Marca.

"Juca la Atletico Baleares, marcase de 6 ori in 7 meciuri, iar Villarreal nu a vrut sa-l tina, asa ca l-am luat noi. Cand am vorbit cu el la telefon, mi-a zis ca va ajunge departe in fotbal. Este extrem de ambitios"

"Are mult caracter in teren, e agresiv, are simtul golului si a continuat sa marcheze. E un jucator in stilul lui Stoicikov, dar bulgarul era extrema, in timp ce Andone e varf. Dar are un temperament precum bulgarul. Putem sa-i spunem ca e Stoicikov de argint", a declarat Cordero pentru Marca.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rată de infectare Covid în țară, 14 mai 2021. Toate județele sunt în scenariul verde
BRAT
Modifică setările cookies