"Mai joc un an, doi de placere. Daca nu se poate la Steaua, asta e!" Sanmartean isi CAUTA echipa, toata lumea ii spune ca e prea batran

"Mai joc un an, doi de placere. Daca nu se poate la Steaua, asta e!" Sanmartean isi CAUTA echipa, toata lumea ii spune ca e prea batran

Lucian Sanmartean e liber de contract dupa despartirea de Al Ittihad. Are 36 de ani, dar nu vrea sa se retraga. Sanmartean e gata sa lucreze la un nou club dupa ce a participat cu nationala Romaniei la Euro.

Sanmartean spune ca a discutat cu echipe din Liga I, insa niciuna dintre variante nu s-a concretizat.

"Inca nu mi-am gasit echipa. Am ceva discutii cu echipe din tara, dar nu s-a concretizat nimic. Astept, cred ca mai pot juca cel putin un an, doi. Simt ca pot sa duc, as mai vrea sa joc, daca-mi gasesc ceva. Daca nu, asta e, o sa ma las. Toata lumea zice ca sunt bun, dar sunt in varsta. Si in Arabia mi-au zis toti ca sunt bun, dar probabil se fereau de varsta mea. Acum vad ca toata lumea cauta tineri.

Stiu ca mai pot juca, nu vreau sa fiu penibil. Cand nu o sa mai pot, o sa ma retrag. As mai juca de placere un an, doi. La Steaua am petrecut o perioada foarte frumoasa a carierei mele, dar daca nu mai sunt dorit, nu am ce sa fac!", a spus Sanmartean la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Acuzații de trădare între liberali. Orban, comparat cu Liviu Dragnea și Nicolae Ceaușescu. ”Coaliția mimează reforme”
BRAT
Modifică setările cookies