Lovitura teribila pentru Getafe: Pica transferul lui Contra? Soarta clubului depinde de banii chinezilor

Plecarea lui Cosmin Contra la Guangzhou a fost pusa pe "hold" din cauza problemelor birocratice. Transferul ar putea pica pana la finalul saptamanii, iar soarta clubului Getafe depinde de banii chinezilor.

Plecarea lui Cosmin Contra la Guangzhou este pusa sub semnul intrebarii, dupa ce guvernul chinez nu si-a dat acordul pentru plata celor 4 milioane de euro pe care Getafe ii asteapta ca pe o gura de oxigen de care depinde soarta clubului.

Daca Guangzhou nu rezolva problemele birocratice pana pe 2 ianuarie, transferul lui Contra pica, iar clubul spaniol va fi sanctionat de Liga si va primi "interzis" la transferuri din cauza datoriilor catre jucatori.

Plecarea lui Contra in China parea o simpla formalitate, dupa ce toate partile isi dadusera acordul inca de la jumatatea lunii decembrie, dar refuzul guvernului chinez de a accepta plata externa ar putea face ca mutarea sa pice.

Guangzhou a acceptat sa vireze in conturile clubului Getafe 4 milioane de euro in schimbul lui Cosmin Contra si al mijlocasului Michel, iar banii erau deja programati pentru platile urgente.

Clubul Getafe, locul 12 in Spania, se confrunta cu mari probleme financiare.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies