LOVITURA pentru Mutu! Fiorentina ii ZDROBESTE ultimul vis din cariera: "Ne gandim doar la transferuri de calitate!"

Autor: Sport.ro
Joi 09 Ianuarie 2014, 12:57

	LOVITURA pentru Mutu! Fiorentina ii ZDROBESTE ultimul vis din cariera: "Ne gandim doar la transferuri de calitate!"

► Luni 13, se rup mainile in direct! Liga Greilor, ora 21:45, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro

Presedintele Fiorentinei a anuntat ca Mutu nu va reveni la Firenze in aceasta iarna. Anuntul este valabil si in cazul lui Jovetic, plecat la Manchester City. Mutu a implinit ieri 35 de ani si a postat pe contul sau de Twitter un filmulet cu toate golurile macate de el la Fiorentina. Le-a declarat italienilor ca s-ar sui in primul avion daca ar fi chemat pe Artemio Franchi. 

"Ne gandim la transferuri de calitate, altfel nu facem nicio miscare. E neplacut ca nu putem conta pe doi campioni, asa cum sunt Rossi si Gomez. Mutu si Jovetici sunt doi fotbalisti de care sunt legat afectiv, dar este imposibil ca ei sa revina la Fiorentina. Asteptam revenirea lui Mario Gomez", a spus Della Valle.

Adrian Mutu a declarat ca ar fi de acord cu o revenire la Fiorentina, in cazul in care echipa toscana i-ar solicita serviciile pentru a suplini absenta lui Giuseppe Rossi.

Mutu a jucat pentru Fiorentina intre 2006 si 2011, reusind sa marcheze 54 de goluri in Serie A. Din 2012, el este legitimat la Ajaccio.


Pe 24 noiembrie, Mutu anunta ca din ianuarie 2014 va semna un contract valabil un an si jumatate cu formatia Petrolul Ploiesti.

Iohannis: ”Să nu aibă cineva impresia că dacă a venit primăvara s-a terminat pandemia”
BRAT
Modifică setările cookies