Lovitura de teatru pentru Chiriches! Mutare nesperata: ce se intampla in vara la Tottenham! Presa a aflat discutiile secrete:

Lovitura de teatru pentru Chiriches! Mutare nesperata: ce se intampla in vara la Tottenham! Presa a aflat discutiile secrete:

►Sambata 19:00 Wigan – Arsenal in FA CUP, 21:00 LK "Uzina de Bataie" ►Duminica 17:30 Ajax - Ado Den Hag, 20:00 Finalele skandenberg: Ii paste bataia! 22:00 Stoica, primul meci in GLORY

Tottenham nu va mai avea acelasi antrenor in vara, cand Sherwood urmeaza sa fie numit din nou secund, iar Van Gaal sa fie principal.

Olandezii de la Telegraaf, cel mai mare ziar din Olanda, anunta ca United il poate deturna pe Van Gaal.

Familia Glazer, patronii de pe Old Trafford, s-au intalnit in secret cu olandezul Van Gaal pentru a discuta termenii in care ar putea veni in vara pe banca lui United, in locul lui Moyes.

Van Gaal nu ar spune 'nu' celei mai importante mutari din fotbalul ultimilor ani. El are dorinta de a antrena in Anglia, iar United este un nume urias pe care l-ar putea avea in CV. In plus, salariul este destul de mare, comparativ cu cat ar putea castiga la Londra.

Datoriile imense - de 420 mil. de euro - i-au facut pe sefi sa se gandeasca serios la un nume care trebuie sa duca de urgenta clubul in Champions League, acolo unde ar strange profituri serioase, dupa cum s-a intamplat in anii trecuti.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies