VIDEO EXCLUSIV Laszlo Boloni a reacționat când a aflat că îl va avea adversar pe Alexi Pitu! Ce a transmis antrenorul lui Metz 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 21:34
Data actualizarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 21:37

Laszlo Boloni și Alexi Pitu se vor duela pentru promovarea în Ligue 1.

Farul Constanța a renunțat în această iarnă la Alexi Pitu (20 ani). Bordeaux a oferit 2 milioane de euro pentru jucătorul format de Gică Hagi, iar acesta se va lupta pentru promovarea în Ligue 1.

Laszlo Boloni, mesaj pentru Alexi Pitu 

În prezent, Bordeaux se află pe poziția secundă în Ligue 2, cu 33 de puncte după 19 etape, la 9 puncte în spatele liderului Le Havre și cu 2 puncte mai mult decât Metz, echipă pregătită de Laszlo Boloni (69 ani). De altfel, antrenorul român a ținut să-i ureze succes lui Alexi Pitu în noua aventură, mai puțin când se vor întâlni în meciurile directe.

„Chivu a plecat devreme, puștiul la fel. Îi dorim același lucru și lui, mai puțin când va juca împotriva mea”, a declarat Laszlo Boloni pentru știrile PRO TV și www.sport.ro.

Alexi Pitu se va deplasa pe terenul lui Metz pe 15 aprilie, în runda 31 din Ligue 2. 

Gică Popescu are încredere în calitățile lui Alexi Pitu 

Gică Popescu (55 ani) este convins că Alexi Pitu poate fi o armă importantă pentru Bordeaux în lupta pentru promovare. Totodată, președintele Farului Constanța susține că antrenamentele lui Gică Hagi (57 ani) îl vor ajuta pe jucător să se impună în fotbalul francez. 

„Până nu va face vizita medicală, nu se va putea semna contractul între cluburi şi nici el nu va putea semna contractul cu noul club. Va urma o deplasare în Franţa, va face vizita medicală, probabil că 2 zile, după care, dacă totul va fi bine, va semna contractul.

E un pas înainte pentru jucător, voi ştiţi optica noastră când ne gândim la ambele situaţii, la avantajul pe care îl poate avea clubul cât şi jucătorul. Liga franceză este una dintre cele mai importante din Europa, chiar dacă nu-i o echipă din prima ligă, este o echipă de tradiţie. Alexi are capacitatea să facă faţă la un campionat riguros cum este cel francez.

La modalitatea de antrenament cu care e Alexi obişnuit, la noi la club, sunt convins că poate face faţă cu brio. O echipă nu stă în niciun jucător, oricum s-ar numi el, cred că pe 4 ani şi jumătate va semna. 

În ultimele 6 luni de zile, eu am avut foarte multe discuţii cu diverse cluburi de afară, dar iată că s-a concretizat cea din Franţa”, a declarat Gică Popescu pentru Orange Sport. 

În acest sezon, Alexi Pitu a oferit cel mai bun randament din carieră. În 20 de meciuri în campionat, extrema a marcat 5 goluri și a oferit 5 pase decisive. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!