"L-am vrut pe ala, pe urma pe altul, dar l-am luat pe Torje!" :) Piticul ATOMIC al nationalei a fost ULTIMA optiune! Cum a ajuns la Barcelona

Sambata 07 Septembrie 2013, 21:08

	"L-am vrut pe ala, pe urma pe altul, dar l-am luat pe Torje!" :) Piticul ATOMIC al nationalei a fost ULTIMA optiune! Cum a ajuns la Barcelona

Gabriel Torje a scapat in ultima clipa de Udinese!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Espanyol l-a adus inapoi in Primera Division dupa o vara in care incertitudinile l-au bagat in depresie. Torje astepta ca una dintre ofertele pe care le avea din Anglia sau Germania sa se transforme intr-un contract. N-a fost sa fie. Espanyol l-a salvat in momentul in care se astepta mai putin!

Torje a avut noroc maxim sa ajunga la Barcelona. Espanyol a avut alte doua optiuni inaintea sa pe lista.

"Mai intai am vrut sa-l luam pe Christian Atsu, dar Chelsea ne-a luat-o inainte. Apoi, am incercat sa-l aducem pe Bruno Gama, insa a primit din Ucraina o oferta de 5 ori mai mare. Am ajuns apoi la Torje. El stie cum e in Primera, nu mai aveam timp de experimente", a explicat antrenorul Javier Aguirre.

Gabriel Torje, 23 de ani, e la al doilea sezon consecutiv in care e imprumutat in Primera, dupa ce a petrecut anul trecut la Granada.

Citeste si:
BRAT