"L-am vrut pe ala, pe urma pe altul, dar l-am luat pe Torje!" :) Piticul ATOMIC al nationalei a fost ULTIMA optiune! Cum a ajuns la Barcelona

Autor: Sport.ro
Sambata 07 Septembrie 2013, 21:08

	"L-am vrut pe ala, pe urma pe altul, dar l-am luat pe Torje!" :) Piticul ATOMIC al nationalei a fost ULTIMA optiune! Cum a ajuns la Barcelona

Gabriel Torje a scapat in ultima clipa de Udinese!

Espanyol l-a adus inapoi in Primera Division dupa o vara in care incertitudinile l-au bagat in depresie. Torje astepta ca una dintre ofertele pe care le avea din Anglia sau Germania sa se transforme intr-un contract. N-a fost sa fie. Espanyol l-a salvat in momentul in care se astepta mai putin!

Torje a avut noroc maxim sa ajunga la Barcelona. Espanyol a avut alte doua optiuni inaintea sa pe lista.

"Mai intai am vrut sa-l luam pe Christian Atsu, dar Chelsea ne-a luat-o inainte. Apoi, am incercat sa-l aducem pe Bruno Gama, insa a primit din Ucraina o oferta de 5 ori mai mare. Am ajuns apoi la Torje. El stie cum e in Primera, nu mai aveam timp de experimente", a explicat antrenorul Javier Aguirre.

Gabriel Torje, 23 de ani, e la al doilea sezon consecutiv in care e imprumutat in Primera, dupa ce a petrecut anul trecut la Granada.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Klaus Iohannis: ”Nu vă temeți, dreptul la vot este al vostru, pe 26 mai puterea este la voi”
BRAT