Torje poate juca impotriva Stelei in grupele Ligii! Cele 2 cluburi cu care negociaza cu 72 de ore inainte de inchiderea campaniei de transferuri!

Vineri 30 August 2013, 18:21

	Torje poate juca impotriva Stelei in grupele Ligii! Cele 2 cluburi cu care negociaza cu 72 de ore inainte de inchiderea campaniei de transferuri!

► Unic in Romania: “Bataie ca-n filme” cu “Ares” Zambidis! Sambata 20:00, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Torje mai are la dispozitie trei zile pentru a-si gasi o echipa, in conditiile in care antrenorul lui Udinese i-a transmis clar ca nu are nevoie de serviciile sale pentru sezonul viitor.

Publicatia italiana tuttomercatoweb.com, care a anuntat ieri demararea negocierilor intre Schalke si Udinese, scrie astazi ca discutiile intre cele doua cluburi sunt foarte avansate, insa in tratative pentru semnatura lui Torje a ramas si clubul Hamburg.

Conform sursei citate, primul pret cerut de italieni, 4,5 milioane de euro, n-a fost acceptat de niciunul dintre cele doua cluburi germane, insa discutiile vor continua. Este foarte probabil ca italienii sa mai reduca din pretentii, pentru a nu risca sa ramana cu un jucator de care nu are nevoie.

In cazul in care va ajunge la Schalke, Torje va juca impotriva Stelei in grupele Ligii Campionilor.

Campania de transferuri se incheie luni.

Citeste si:

Schalke 04

Gabi Torje

BRAT