Dennis Man Parma Serie B Stranieri

Jurământul lui Dennis Man în fața fanilor Parmei înainte de startul noului sezon în Serie B

Dennis Man (23 de ani), în fața unui nou sezon dificil în Serie B, alături de Parma.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2022, 21:07
Data actualizarii: Sambata 16 Iulie 2022, 23:17

După un sezon extrem de dificil în Serie B, când Parma a fost mai aproape de retrogradarea în Serie C decât de promovare, Dennis Man, extrema dreaptă a „cruciaților” le-a făcut o promisiune fanilor.

Prezent la „Promessa sul cuore” (n.r. - promisiune din inimă), un eveniment care le oferă atât fanilor, cât și membrilor clubului ocazia de a-și arată sentimentele față de club printr-un mesaj scris pe scaunele stadionului Ennio Tardini.

„Luptăm până la capăt!”, a fost mesajul cu care Dennis Man i-a cucerit pe suporterii lui Parma, care și-au arătat aprecierea față de fotbalistul român printr-un articol publicat pe Parma Live.

Trei goluri și două pase decisive a reușit Dennis Man în cele 27 de meciuri disputate în ultimul sezon pentru Parma.

Dennis Man, apreciat de suporterii Parmei

Aripa dreaptă a lui Parma a fost evaluată de fanii „cruciaților” pentru prestațiile sale din acest sezon, primind nota 6.5.

„Dennis Man trebuia să fie arma Parmei în campionatul recent încheiat. Începutul a fost entuziasmant: două goluri în primele trei meciuri. A urmat infecția cu COVID și primele neînțelegeri cu antrenorul Maresca, amănunte care l-au retrogradat în ierarhia echipei.

După venirea lui Iachini, au fost mai multe experimente pentru Man: ca atacant central, ca al doilea vârf, apoi ca mijlcaș ofensiv. În cele din urmă, a fost mutat în banda stângă într-un sistem cu trei fundași centrali. Din acel moment, a fost de neatins în primul 11 al Parmei. A contribuit mult pe faza de atac și s-a sacrificat pentru echipă pe faza defensivă.

Începând din luna februarie, Dennis Man a fost în mod constant un ghimpe în coasta adversarilor. Pe piața transferurilor, au fost multe zvonuri că va pleca de la Parma. Cea mai scumpă investiție din era Krause a revenit în centrul atenției în proiectul Parmei”, susține Parma Live.

Modifică setările cookies