Viitorul lui Dennis Man și Valentin Mihăilă, decis în cadrul unei ședințe la Parma! Ce planuri are noul antrenor 

Dennis Man Parma Serie B valentin mihaila Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Iunie 2022, 19:00
Data actualizarii: Miercuri 08 Iunie 2022, 19:01

Parma nu a reușit să își atingă obiectivul de a reveni în Serie A în acest sezon, iar antrenorul Giuseppe Iachini a fost demis. 

Schimbările de la echipă fac ca viitorul celor doi români de la Parma, Valentin Mihăilă (22 ani) și Dennis Man (23 ani), să fie unul incert, însă la jumătatea lunii iunie situația celor doi urmează a fi clarificată. Conform ParmaLive, imediat după reunirea echipei va avea loc o ședință între reprezentanții fotbaliștilor români și conducătorii Parmei. 

Ce planuri are noul antrenor al Parmei lui Man și Mihăilă 

Jucătorii români rămân cele mai importante figuri din lotul Parmei, având echipe care îi urmăresc atât din alte campionate, cât și din Italia, informează sursa citată. În cazul lui Mihăilă, acesta ar putea fi încă transferat de Atalanta, însă șansele sunt minime în contextul în care nu a prins mai deloc minute la echipa din Serie A, astfel că cel mai probabil se va întoarce la Parma.

Dennis Man s-a văzut într-o formă de joc bună, revitalizat de Giuseppe Iachini, prestațiile sale din ultimele luni fiind lăudate în mod constant de italieni. Ambii jucători au variante fie de a pleca, fie de a continua, fiind doi fotbaliști văzuți ca integrându-se perfect sub comanda lui Fabio Pecchia, noul antrenor al „cruciaților”. 

Italienii informează că sistemul preferat de joc al lui Pecchia este 4-2-3-1, iar Man și Mihăilă sunt văzuți ca fiind „două arme perfecte” pentru sezonul următor, sistemul fiind pe calitățile celor doi. 

„Cu un an în plus de experiență și dorință mare de a se revanșa, Man și Mihăilă ar putea fi comoara Parmei și ar putea duce echipa către obiectivul clar, promovarea în Serie A”, scrie ParmaLive.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!