Italienii de la Gazzetta dello Sport aruncă bomba! Tottenham îl poate pierde pe Radu Drăgușin

radu dragusin Napoli Tottenham Stranieri Constantin Grameni, Radu Drăgușin, Dennis Man / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Iunie 2024, 11:28
Data actualizarii: Marti 04 Iunie 2024, 11:30

Noul director sportiv al lui Napoli, Giovanni Manna, este în căutarea de jucători experimentați pentru noua apărare cu trei fundași a lui Conte.

Pe lista echipei de scouting a celor de la Napoli se regăsesc din nou numele lui Radu Dragusin și Nehuen Perez, ambii fiind ținte de transfer în luna ianuarie, scriu cei de la Gazzetta dello Sport.

Cinci luni mai târziu, ne aflăm în aceeași situație: Drăgușin, care în ianuarie a preferat Tottenham și Premier League în detrimentul lui Napoli și Bayern, dorește acum certitudini cu privire la postul său de titular, altfel ar putea decide să părăsească Spurs.

Drăgușin și Perez, din nou pe lista lui Napoli

Din păcate pentru Napoli, scriu italienii, echipa s-a retras din cursa pentru Nehuen Perez chiar înainte de finalizarea acordului definitiv: cererile din partea Udinese au fost prea mari, iar De Laurentiis a decis să amâne investiția până în vară.

Acum, sunt necesari cel puțin doi noi fundași, iar numele Drăgușin și Perez au revenit în actualitate. Viteză, tenacitate și dorința de a excela la un club de top, asta vrea Napolii de la viitorii săi fundași centrali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!