Ionuț Radu ar putea reveni în Serie A! Clubul care s-a interesat de serviciile românului

Ionut Radu Como Serie A Stranieri Ionuț Radu / Foto - Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2024, 18:38
Data actualizarii: Vineri 17 Mai 2024, 18:42

Ionuț Radu ar putea reveni în Serie A. Portarul născut în 1997 este împrumutat la Bournemouth, dar este deținut de Inter, cu care mai are contract până în iunie 2025.

Clubul englez îl poate cumpăra definitiv pentru suma de 8 milioane de euro, dar din informațiile apărute în presa italiană, nu va activa clauza.

Como, clubul italian care a obținut recent promovarea în Serie A, este interesat de transferul lui Radu, anunță CalcioMercato. Conducerea clubului a contactat deja reprezentanții jucătorului pentru a afla detalii despre costuri și posibilitatea unui transfer definitiv.

Radu îl va avea adversar pa Semper la Como

Adrian Semper a fost titularul din poarta lui Como în ultimul sezon, dar Radu i-ar putea "fura" locul dacă se va înțelege cu clubul. Semper a primit 40 de goluri în 38 de meciuri, în timp ce Radu a jucat doar 12 meciuri pentru Bournemouth, primind 22 de goluri.

În ciuda dorinței lui Como de a-l transfera pe Ionuț Radu, nu este exclus ca acesta să aleagă o altă variantă, deoarece este curtat de mai multe cluburi din Europa în acest moment.

Trei milioane de euro este cota de piață a portarului cu patru meciuri în tricoul naționalei României, potrivit site-urilor de specialitate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!