Ionuț Radu ar putea ajunge în Golf! Anunțul făcut de presa centrală din Italia

Ionut Radu Inter Milano Stranieri Ionuț Radu / Foto: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Iunie 2024, 21:18
Data actualizarii: Vineri 28 Iunie 2024, 21:19

Portarul român Ionuț Radu ar putea ajunge în Golf în această vară, anunță presa din Italia.

Agentul fotbaliștilor Youssef En-Nesyri și Yassine Bounou a fost ieri la sediul lui Inter pentru a propune câțiva jucători.

Totuși, cei de la Corriere dello Sport au scris că la mijloc ar fi, de fapt, alte jocuri, deoarece oficialii clubului încearcă să se despartă de unii jucători.

Sursa citată susține că jucătorii care nu mai fac parte din planurile clubului vor părăsi echipa în acestă vară fie sub formă de împrumut, fie definitiv, acesta fiind un alt motiv pentru care reprezentantul agenției 11Mangmt a fost invitat la sediul lui Inter Milano.

Ionuț Radu ar putea ajunge în Golf

Correa, Ionuț Radu și, posibil, chiar și Arnautovic, ar putea ajunge toși în Arabia Saudită în această vară după cum anunță publicația italiană.

Ionuţ Radu (27 de ani) a revenit la Inter la finalul lunii iunie, după ce în sezonul 2023/2024 a fost împrumutat în Premier League, la Bournemouth, însă nu a prins decât cinci partide.

10,6 milioane de euro a plătit Inter Milano pentru a-l recumpăra pe Radu Drăgușin de la Genoa, în 2019, după Campionatul European U21 unde a impresionat alături de naționala de tineret a României.

Împrumutat la cinci cluburi în ultimii cinci ani, Ionuț Radu a ajuns să valoreze trei milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!