Transferurile pregătite de Petrolul au ajuns în presa internațională! Ce fotbaliști vor noii patroni

transferuri Mehmet Topal Petrolul Ploiesti Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Iunie 2024, 19:42
Data actualizarii: Vineri 28 Iunie 2024, 20:00

E clar că Petrolul a intrat într-o nouă eră după ce s-a oficializat implicarea unor oameni de afaceri din Turcia în club.

După venirea turcilor, au fost luate și primele decizii majore, inclusiv schimbarea antrenorului. Laszlo Balint a fost înlăturat de pe banca tehnică, iar locul său a fost luat de Mehmet Topal.

Topal a fost jucător la Valencia, Fenerbahce, Galatasaray sau Beșiktaș, iar acum va bifa prima experiență în antrenorat.

Unul dintre turcii care se implică la Petrolul, Cristian Fogarassy, a spus planurile de viitor ale ploieștenilor. În trei ani vrea să câștige titlul în Superliga României, un obiectiv chiar îndrăzneț, dar până atunci se vrea conturarea unui lot puternic.

Petrolul anunță că are planuri mari. Vrea să aducă jucători de la Beșiktaș

În această vară, Petrolul negociază mai multe veniri de jucători, iar pe listă sunt, așa cum poate era de așteptat, și fotbaliști din Turcia. Cert este că în zilele următoare vor face ploieștenii anunțuri cu privire la numele care vor întări lotul.

Din informațiile apărute recent în Turcia, unul din noii oficiali ai Petrolului, Serhan Cetinsaya, s-a întâlnit cu președintele clubului Beșiktaș și au discutat împrumuturile anumitor jucători.

Este vorba de portarul Emir Yaşar (18 ani), format de clubul din Istanbul, și extrema Ajdin Hasic (22 de ani), care sezonul trecut a fost împrumutat în țara sa natală, Bosnia, la FK Sarajevo.

Petrolul a început deja achizițiile

Zilele trecute, și Claudiu Tudor, președintele Petrolului, a oferit detalii despre planurile de investiții ale noilor acționari. Potrivit lui Tudor, investitorii turci vor cotiza aproximativ două milioane de euro în clubul prahovean, bani care vor fi virați în tranșe semestriale.

Până acum, Petrolul i-a achiziționat pe portughezul Ricardinho, care a evoluat până în acum la FC Voluntari, Alexandru Mateiu, venit de la Universitatea Craiova, şi atacantul Alexandru Tudorie, de la UTA.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!